Over ons

Wie zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen?

Het Strafloket is een online juridische dienstverlener gespecialiseerd in strafrecht.  Elke aan het Strafloket verbonden advocaat is onafhankelijk en staat garant voor bereikbaarheid, service, vakkundigheid en ervaring.

Wij werken door heel Nederland.

Het Strafloket treedt op door heel Nederland en in alle mogelijke strafprocedures. Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar via: 088- 374 79 71 (lokaal tarief). Uiteraard kunt u ons ook altijd WhatsAppen op het volgende nummer: 06 – 154 369 36

De juristen van de intakebalie beantwoorden telefonisch uw vragen en kunnen u helpen de juridische haalbaarheid in te schatten van kwesties op het gebied van strafrecht. Zo nodig kunnen zij u in contact brengen met een advocaat voor de verdere behandeling van de zaak. Aan de telefonische dienstverlening door de intakebalie zijn geen kosten verbonden.

Onze geschiedenis
Vanuit de overtuiging dat juridische dienstverlening voor rechtzoekenden nog beter en toegankelijker kan, is in 2015 het Strafloket opgezet. Doeltreffendheid en betrokkenheid bepalen het karakter van onze dienstverlening. U mag er dan ook op vertrouwen dat uw advocaat al het mogelijke uit uw zaak haalt.

Wij werken door heel Nederland!

Onze beloften:
· Goede service en klanttevredenheid is onze voornaamste prioriteit
· Snelle reactie
· Goede bereikbaarheid: 7 dagen per week bereikbaar, ook ‘s avonds en in het weekend
· Kosteloze telefonische intake van uw zaak
· Duidelijke afspraken over de opdracht en de te verwachten resultaten
· Eén desk voor strafrecht door heel Nederland

Staat uw situatie hier niet precies tussen? Geen probleem!

Neem vrijblijvend contact met ons op