Strafrecht advocaat Almere

Strafrecht advocaat nodig in Almere? Strafloket helpt u!

Het Strafloket is een online juridische dienstverlener gespecialiseerd in Strafrecht. Elke aan het Strafloket verbonden advocaat in Almere is onafhankelijk en staat garant voor bereikbaarheid, service, vakkundigheid en ervaring.

Waarom het Strafloket?

  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Wij zijn gespecialiseerd in strafzaken
  • Snelle reactie
  • Kosteloze telefonische intake van uw zaak
  • Duidelijke afspraken over de opdracht en de te verwachten resultaten
  • Pro deo mogelijk

Neem direct contact met ons op en wij bespreken uw zaak
088 – 374 79 71
Whatsapp 06 154 369 36

Onze Strafrecht advocaten in Almere helpen u bij:

Heb ik een advocaat nodig?

Wij adviseren om een advocaat in te schakelen. Een advocaat komt op voor uw belangen en probeert uw rechten zo goed mogelijk te beschermen. Om alles via de regels te laten verlopen en te krijgen waar u recht op heeft, is het van belang een advocaat in te schakelen.

Een advocaat is de juiste persoon om mee te praten. Hij/zij heeft namelijk een geheimhoudingsplicht. Zo kan u samen met uw advocaat praten over het strafbare feit. Daarnaast kan een advocaat u juridisch advies geven en vertellen welke rechten en plichten u heeft. Zo weet u exact waar u aan toe bent, wel zo fijn.

Een Strafrecht advocaat inschakelen in Almere? Bel met het Strafloket!

088 – 374 79 71
Whatsapp 06 154 369 36

Pro deo behandeling door een advocaat

Een dagvaarding en strafzaak kunnen grote gevolgen hebben voor u. Neem daarom altijd direct contact met ons op. Zo kan u samen met uw advocaat een verdediging tegen uw zaak opzetten en de zaak tot een goed einde te brengen. Afhankelijk van uw inkomen, werken onze advocaten altijd op pro deo basis.

Neem contact met ons op

Voor een kosteloze en vrijblijvende beoordeling van uw zaak, kunt u ons voor advies bellen naar: 088 – 374 79 71 (lokaal tarief). Op werkdagen zijn wij geopend van 08:00 tot 20:00 uur. Al uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Staat uw situatie hier niet precies tussen? Geen probleem!

Neem vrijblijvend contact met ons op