Dagvaarding

Voorkom een veroordeling!

Dagvaarding ontvangen en verdachte?

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Let op: onderneem direct actie zodra u een dagvaarding heeft ontvangen! U wilt natuurlijk zo snel mogelijk weten waar u aan toe bent. Wij helpen u hier graag bij. U kunt dan samen met uw strafrechtadvocaat de verdediging goed voorbereiden. Wacht dus niet tot het laatste moment wanneer u moet voorkomen.

Het strafloket is gespecialiseerd in strafrecht gerelateerde kwesties. Elke aan het Strafloket verbonden advocaat staat garant voor bereikbaarheid, service, vakkundigheid en ervaring.

Weten waar u aan toe bent? De telefonische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Bel direct met het Strafloket

088 – 374 79 71 (gratis intake)

 Whatsapp 06 154 369 36

Wat betekent een dagvaarding?

Als u een dagvaarding ontvangt, betekent het dat u verdacht wordt van het plegen van een strafbaar feit. Dit staat in een officieel, schriftelijk stuk. Met de dagvaarding wordt u opgeroepen om voor de rechter te verschijnen. In de dagvaarding staat wanneer u moet verschijnen voor welke rechter. Ook vermeldt de dagvaarding van welk strafbaar feit u wordt verdacht. Dit kan zijn:

  • Rijden onder invloed
  • Mishandeling
  • Diefstal
  • Geweldpleging

Wij kunnen u bijstaan in alle soorten strafzaken. Staat uw zaak hier niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij vinden altijd een oplossing voor uw juridische probleem!

Wat zijn de mogelijke gevolgen?

Als u verdachte bent in een strafzaak, kunt u mogelijk worden veroordeeld. Een veroordeling houdt in dat u een straf krijgt en een strafblad. Een strafblad kan er weer voor zorgen dat u geen Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) krijgt.

Of u het strafbare feit gepleegd heeft of niet, is voor ons niet belangrijk. Wij zorgen ervoor dat u een eerlijk proces krijgt, waarbij uw belang voorop staat.
Onze strafrechtadvocaten voorkomen waar mogelijk een veroordeling en voorkomen een hoge straf.

Dagvaarding ontvangen? Wij helpen u! Bel of Whatsapp direct met een van onze medewerkers van de intakebalie. Zij informeren u altijd over de procedures en de oplossing voor uw vraag.

088 – 374 79 71 (gratis intake)
 Whatsapp 06 154 369 36

Pro deo behandeling door een advocaat

Een dagvaarding en strafzaak kunnen grote gevolgen hebben voor u. Neem daarom altijd direct contact met ons op als u een dagvaarding heeft ontvangen. Zo kan u samen met uw advocaat een verdediging opzetten, om de zaak tot een goed einde te brengen. Afhankelijk van uw inkomen, werken onze advocaten altijd op pro deo basis.

Neem contact met ons op

Voor een kosteloze en vrijblijvende beoordeling van uw dagvaarding, kunt u ons bellen voor advies: 088 – 374 79 71 (lokaal tarief). Op werkdagen zijn wij geopend van 08:00 tot 20:00 uur. Vanzelfsprekend worden al uw gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Wij werken door heel Nederland!

Iedereen heeft het recht zich te laten bijstaan door een advocaat. Dit kost niet meer dan strikt noodzakelijk. Wij helpen u namelijk ook graag op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (ook wel toevoeging genoemd of pro deo advocaat).

Staat uw situatie hier niet precies tussen? Geen probleem!

Neem vrijblijvend contact met ons op